Gezond leven

...
9

Snotterigheid en huidklachten ?

Het immuunsysteem heeft drie organen om toxische stoffen het lichaam uit te werken. De darmen/lever en nieren. Als deze teveel belast raken (door darmklachten, stress, ongezonde voeding) dan gaan andere organen helpen uitscheiden. Dit zijn vooral de slijmvliezen in de neus en de huid. Door mijn aanpak verdwijnen niet alleen je huidklachten en snotterigheid, maar krijg je ook weer meer energie

9

Altijd moe en futloos

Verminderde kwaliteit immuunsysteem neemt meer dan 30% energie . Een laag energie niveau is echt een klacht anno 2020. De baas van ons energieniveau is het immuusysteem. Ik deed hier weinig mee totdat ik een cursus volgde waar het belang werd uitgelegd. Daar leerde ik hoe het immuunsysteem te beïnvloeden en sindsdien behaal ik mega mooie resultaten op het gebied van energie niveau

9

Het lukt mij niet om af te vallen? Ik heb alles al geprobeerd

Vaak wordt er alleen gekeken naar voeding en worden andere factoren, die net zo belangrijk zijn vergeten. Dit zijn de factoren: BEWEGEN – ADEMHALING – STRESS – SLAAP – IMMUUNSYSTEEM en natuurlijk VOEDING. Ik wil graag met jou alle factoren bekijken bespreken en kijken wat voor jou het meeste invloed heeft, waarom je niet kunt afvallen.

Wil jij

Z

Impact maken op jouw gezondheid / leven

Z

Gezond met energie door het leven gaan

dan kan ik jou hierbij helpen !!

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te kunnen begeleiden, die een gezond, plezierig, vitaal leven willen leiden en ouder worden met zo min mogelijk medicatie en klachten.

Bewegen, stress, voeding, slaap, ademhaling en immuunsysteem,  die nauw met elkaar verbonden zijn en heel belangrijke factoren zijn voor voldoende energie en een goede gezondheid.

Via een vragenlijst kunnen we samen kijken welk domein bij jou teveel energie kost en jij kan ervoor zorgen dat dit domein weer energie geeft i.p.v. kost.

Ervaringen van de patienten:

 

Merle

Al jaren heb ik al last van allerlei klachten. Nu door corona heb ik je maar 1x gezien. Je hebt mij verteld van de 6 domeinen en ik heb mn. mijn maaltijdfrequentie verminderd en ik eet binnen 8 uur. En nu na 3 maanden heb ik nauwelijks klachten en zit vol energie . Dank

Frits

Al jaren ben ik bij verschillende diëtisten geweest en heb van alles gedaan om af te vallen en meer energie te krijgen. Door jouw adviezen, val ik nu af en ik ga door. Dank je wel. Zeer bijzonder hoe simpel het kan zijn.

Ontdek de kracht van Gezond leven !

Immuunsysteem vraagt ongeveer 30% van alle beschikbare energie. 
De hersenen gebruiken ongeveer 30% energie. 
Dit betekent dat er nog 40% over is voor andere activiteiten zoals werken, sporten.  
Als de andere domeinen ook niet goed werken, is jouw energieniveau laag.

Via een vragenlijst kunnen we kijken, hoe we jouw energieniveau kunnen verhogen om alle domeinen te analyseren.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of ik bij jou goed zit met mijn klachten?

Dat weet ik niet. Het enigste wat ik zeggen, maak een afspraak en we kunnen samen kijken wat jouw bedoeling is en of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Hoe kom ik aan de vragenlijst waar jij het over hebt.

Stuur mij een mail: info@ingridvandenbroek.nl en ik stuur ze op.

Wil jij een gezond, plezierig, vitaal leven leiden en ouder kunnen worden met zo min mogelijk medicatie en klachten?

 Laten we samen kijken welk onderdeel van de drieluik bij jou past

12 + 15 =