Wie ben ik?

Ik ben Ingrid van den Broek, eigenaar van praktijk Oefentherapie Helmond sinds 2006. Ben altijd bezig geweest met bewegen (hoog niveau waterpolo) en in 2010 kwam yoga op mijn pad. Na verschillende vormen van yoga,  ben ik de opleiding van Critical Alignment gaan doen. Ik heb nu mijn eigen yogapraktijk: yoga met Ingrid

Het mooiste is dat ik beide vormen (oefentherapie en yoga ) kan combineren.

In 2020 is er nog vorm bij gekomen: Gezond Leven,

waar ik kijk naar het zelf-herstellend vermogen van jouw lichaam en deze wordt bepaald door 6 factoren: slaap, stress, voeding, bewegen, ademhaling  en het  immuunsysteem.

Allemaal hebben ze invloed op jouw gezondheid en gezond leven !

Volg mij op Social Media:

Hoe klanten mij ervaren

“Lieve yogajuf, je geeft heel fijn les. Ik heb nog veel te leren van je. Je hebt een hele mooie mix van kennis bij je. Ik hoop door gaat met de lessen. Het wekelijks onderhouden van een goede houding is voor mij geen overbodige luxe, en ook al denk ik dat ik thuis bewuster bezig ben met goed staan en zitten, het is geen automatisme. Dus nood aan align myself via jou.”

Juliet

Directeur middelbare school

De lessen inspireren me om thuis ermee aan de gang te gaan. Deze yoga heeft een subtiel, diep-inwerkend effect op mijn lichaam en geest.
Ik ben blokkades tegen gekomen en op een zachte manier, met aandacht en adem wordt hieraan gewerkt. Ik heb het idee dat ik me meer kan ontspannen, meer souplesse  heb en mijn kromme bovenrug wordt rechter doordat er beweging en ruimte is gekomen in de wervels. Dank je wel”

Sara

verpleegkundige

Wil je grip hebben op jouw gezondheid, maak dan een afspraak!