Chronische pijn

Pijn die langer aanhoud dan 3-6 maanden, gaat als het ware een eigen leven leiden, met gevolgen voor uw dagelijkse leven. U gaat bijvoorbeeld bepaalde bewegingen vermijden uit angst voor deze pijn of u bijt zich juist door de pijn heen, wat bij heftige pijn bijna niet vol te houden is. 

Goede begeleiding  kan u helpen weer grip te krijgen op uw leven met pijn..

 

Behandeling:
Gestart wordt met het in kaart brengen van de oorzaken van uw pijn, uw ervaring van de pijnklachten en hoe u hiermee omgaat. Samen met mij  stelt u vervolgens haalbare doelen op.  Voor de één betekent dit 'normaal leven en werken' en voor de ander 'beter omgaan met spanningen' met als resultaat dat u zich bewust bent dat u -  en niet uw pijn  - uw leven bepaalt. Dat u weer grip op uw klachten krijgt en uw kwaliteit van leven verbetert

Citaat patient:
"Ik was altijd gewend dat ik te horen kreeg wat ik, moest doen en nu werd ik uitgedaagd zelf mee te denken. Was dat niet de taak van de deskundige? Maar het bleek voor mij te werken. Ik ken mijn eigen lichaam het best. Ik weet wat ik wel en niet kan en de oefentherapeut speelt hier op in." – Patiënt J. de V.

Filmpje:

Kilik op de onderstaande link:

Voorlichting over chronische pijn

Pijneducatie

Hoe werkt de chronische pijn

Wat doe ik tegen chronische pijn

 

 

 

 

 

  Laatste nieuws

Vanaf 1 oktober komt er een yogales bij op donderdagavond van 20:15 – 21:15 !!!!!
Lees meer
Sport- en Beweegtips in tijden van het corona virus
Lees meer


 

Klik hier voor het totale nieuwsoverzicht

 

>